Μ. Κυριζίδης: Η καταγραφή των πραγματικών προβλημάτων άρχισε από τον τουρισμό!

Μ. Κυριζίδης: Η καταγραφή των πραγματικών προβλημάτων άρχισε από τον τουρισμό!

Περισσότερο από ένα χρόνο πριν από τις δημοτικές εκλογές ο υποψήφιος  δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης δεν αφήνει το χρόνο να πάει χαμένος.

Θέλοντας να σχηματίσει μια πλήρη και λεπτομερή εικόνα των προβλημάτων της πόλης ο κ. Κυριζίδης και το επιτελείο του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Θετικά» έχουν αρχίσει την καταγραφή ώστε το φθινόπωρο να παρουσιαστεί ένα πλήρες πρόγραμμα για την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια αυτής της καταγραφής ο κ. Κυριζίδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ενώσεως Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, κ. Ανδρέα Μανδρίνο.

«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τον τουρισμό, τις δυνατότητες προβολής και ανάπτυξης του κλάδου αλλά κυρίως για την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη (καθαριότητα, δημόσιος χώρος, κυκλοφοριακό κτλ) στους επισκέπτες της. Συνεχίζω τις συναντήσεις με φορείς και εκπροσώπους κοινωνικών ομάδων της πόλης με σκοπό την παρουσίαση στα τέλη του Φθινοπώρου ενός κοστολογημένου και υλοποιήσιμου προγράμματος για την «Θεσσαλονίκη Θετικά», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος μετά τη συνάντηση.