«Μόνο ο Πούτιν δημοφιλέστερος από μένα», λέει η Πάρις Χίλτον της Ρωσίας

«Μόνο ο Πούτιν δημοφιλέστερος από μένα», λέει η Πάρις Χίλτον της Ρωσίας

Η γνωστή Ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια και υποψήφια για την προεδρία, Ξένια Σαμπτσάκ, σε συνέντευξη της στο αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων Associated Press (АР) δήλωσε ότι η δημοτικότητα της υπερβαίνει την δημοτικότητα όλων των άλλων υποψηφίων, εκτός από την δημοτικότητα του Πούτιν.

«Η δημοτικότητα μου είναι τεράστια» δήλωσε στα αγγλικά. «Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που όλοι οι Ρώσοι γνωρίζουν όπως γνωρίζουν και τον Πούτιν. Στη χώρα δεν υπάρχει άλλος που να είναι τόσο γνωστός όσο εγώ», ισχυρίστηκε η Σαμπτσάκ.

Η ίδια υπογράμμισε ότι δεν επιδιώκει επαναστατικούς τριγμούς στην Ρωσία και είναι υπέρ των εξελικτικών μεταρρυθμίσεων στην χώρα. «Δεν θέλω να γίνει επανάσταση στη χώρα μου» δήλωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι «ο μοναδικός αναίμακτος δρόμος για να γίνουν αλλαγές στη Ρωσία είναι η εξέλιξη» .

«Αυτό που κάνω είναι προς όφελος όλης της αντιπολίτευσης» δήλωσε η Σαμπτσάκ. «Μιλάω ανοιχτά για πράγματα που επί χρόνια δεν μπορούσε κανείς να τα συζητήσει με τη ρωσική κοινή γνώμη. Θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο θετικό πράγμα που μπορώ να κάνω κατά την διάρκεια της προεκλογικής αυτής εκστρατείας».

Αναφερόμενη στον Ναβάλνι, είπε ότι ακολουθεί λάθος δρόμο, καθώς επέλεξε την τακτική να πραγματοποιεί συγκεντρώσεις χωρίς άδεια.

zougla