Μητσοτάκης: “Ο Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός των μεσαζόντων!”

Μητσοτάκης: “Ο Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός των μεσαζόντων!”

Σκληρό ροκ, κατά του πρωθυπουργού είχε η εμφάνιση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματος , σε μια ομιλία διανθισμένη από ειρωνικές αναφορές για τον… ύπνο του Αλέξη Τσίπρα και επιθέσεις στον «πρωθυπουργό των μεσαζόντων»!

«Ο κ. Τσίπρας με καληνύχτισε και έφυγε τρέχοντας. Εγώ κοιμήθηκα μια χαρά. Μάλλον αυτός θα έχει πολλούς λόγους για να έχει χάσει τον ύπνο του» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, τονιζοντας πως οι πολίτες είδαν έναν εξαιρετικά αγχωμένο πρωθυπουργό να ταυτίζεται πλήρως με έναν απαξιωμένο υπουργό.

«Είδαν τον κ. Τσίπρα να καλύπτει τον κ. Καμμένο σε μία σκανδαλώδη υπόθεση και να μένουν αναπάντητα μία σειρά από ερωτήματα. Ο πρωθυπουργός των φόρων είναι και πρωθυπουργός των μεσαζόντων. Και από τους εθνικούς προμηθευτές μίας άλλης εποχής, πήγαμε στους εθνικούς μεσάζοντες. Τσίπρας και Καμμένος είναι σφιχταγκαλιασμένοι σε ένα σπιράλ τοξικότητας. Είναι οι ίδιες όψεις του ίδιου απαξιωμένου νομίσματος» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.
Όπως τόνισε, στα ερωτήματα που έθεσε δεν πήρε καμία απάντηση, όπως για ποιο λόγο μπήκε μεσάζοντας, για ποιο λόγο μπήκε ο συγκεκριμένος μεσάζοντας «για τον οποίο είπε ο κ. Καμμένος ότι δεν γνώριζε παρότι μπαινόβγαινε στο υπουργείο Άμυνας και είχε κι άλλες δουλειές στα σκαριά, πως είναι δυνατόν να διασύρονται διπλωματικοί και στρατιωτικοί, γιατί η Σαουδική Αραβία μιλά για 100.000 βλήματα και η ελληνική κυβέρνηση για 300.000 και τελικά, αν υπάρχει συμφωνία και πού είναι τα λεφτά…;».

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε: «Το εγγυώμαι προσωπικά. Η υπόθεση θα φτάσει μέχρι τέλους. Η αλήθεια θα λάμψει και οι ευθύνες θα αποδοθούν.»