Μητσοτάκης: “Δεν πρόκειται να στηρίξουμε καμία συμφωνία που είναι σε βάρος της Χώρας μας”

Μητσοτάκης: “Δεν πρόκειται να στηρίξουμε καμία συμφωνία που είναι σε βάρος της Χώρας μας”

Με παρατεταμένα χειροκροτήματα υποδέχθηκε ο κόσμος τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την άφιξη του στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου όπου παρέστη στη Δοξολογία για την εορτή του πολιούχου Αγίου Δημητρίου.

“Δεν πρόκειται να στηρίξουμε καμία συμφωνία που είναι σε βάρος της Χώρας μας και των εθνικών μας συμφερόντων. Που εκχωρεί μακεδονική γλώσσα και εθνότητα στους γείτονές μας”, τόνισε για ακόμα μια φορά στις δηλώσεις του.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: “Η Θεσσαλονίκη σήμερα γιορτάζει και η σκέψη όλων μας γυρίζει πίσω στο 1912 όταν η Ελλάδα και η ηγεσία της παραμέρισαν τις διαφορές τους και έκαναν πράξη την επιθυμία όλων των Ελλήνων για την απελευθέρωσή τους. Σήμερα δυστυχώς σκεπάζει τη Χώρα μια συνολική απαισιοδοξία. Πρέπει να σκεφτούμε και πάλι τις αρετές της Χώρας μας που έκαναν την Ελλάδα μεγάλη. Σήμερα από εδώ από τη Μακεδονία μας έχουμε ένα χρέος παραπάνω. Εμείς ως Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να στηρίξουμε καμία συμφωνία που είναι σε βάρος της Χώρας μας και των εθνικών μας συμφερόντων, εκχωρεί μακεδονική γλώσσα και εθνότητα στους γείτονές μας”.