Μην παραμελείς τη γυναίκα για το γυμναστήριο!

Μην παραμελείς τη γυναίκα για το γυμναστήριο!

Για να μπει ένας άντρας στο μυαλό μιας γυναίκας είναι πολύ δύσκολο έως και αδύνατο. Ωστόσο σε μια σχέση θα πρέπει να τηρούνται κάποιες ισορροπίες ώστε να μην αισθάνεται κάποιο από τα δύο μέρη παραπονεμένο και ειδικά η γυναίκα που είναι πιο ευαίσθητη. Ξεσηκώσαμε από γυναίκειο site τις αιτίες που μια γυναίκα χωρίζει, διαβάστε και δείτε ότι οι περισσότερες αναφέρονται στην αδιαφορία:

– Νιώθω μόνη και παραμελημένη και αυτό με πληγώνει”
– Δεν είμαστε πια φίλοι με τον άνδρα μου”
– Με προσέχει μόνο όταν θέλει σεξ”
– Ποτέ δεν είναι δίπλα μου ιδιαίτερα μάλιστα τον χρειάζομαι περισσότερο”
– Όταν με πληγώνει δε ζητάει ποτέ συγνώμη”
– Ζει την ζωή του σαν να μην είναι παντρεμένος, σπάνια με προσέχει”
– Είμαστε στο ίδιο σπίτι αλλά ζούμε χώρια, ο καθένας ζει τη ζωή του”
– Νομίζω ότι παντρεύτηκα ένα ξένο, δεν τον αναγνωρίζω πια”
– Δεν ενδιαφέρεται για ό,τι κι αν κάνω”

Γενικά η κάθε γυναίκα είναι παραπονιάρα και θέλει να την προσέχεις και σε πολλές περιπτώσεις οι γυναίκες έχουν δίκιο που γκρινιάζουν.
Εμείς οι άνδρες κάποιες φορές ξεχνιόμαστε μια με τη δουλειά, την άλλη με το γυμναστήριο, με τους φίλους μας, άντε να δούμε και κανέναν αγώνα και έτσι εκείνη μένει στο σπίτι μόνη και παραπονεμένη. Είναι σωστό αυτό; Μάλλον όχι.

Ωστόσο τρόποι υπάρχει αρκεί να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, ειδικά όταν δεν καταλαβαίνουν ότι η ώρα της προπόνησης είναι απαραίτητη για τον άνδρα. Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση;

– Ξεκαθάρισε ότι τουλάχιστον μια ώρα κάποιες συγκεκριμένες μέρες πρέπει να προπονείσαι και ότι αυτό είναι απαράβατος κανόνας.
– Μετά την προπόνηση ωστόσο μην ξεχαστείς με τους φίλους στο γυμναστήριο, επέστρεψε σπίτι και κάντε μαζί ότι έχετε προγραμματίσει.
– Προσπάθησε να αφήσεις μία από τις δύο μέρες του σαββατοκύριακου ελεύθερη χωρίς προπόνηση. Προτιμότερη είναι η Κυριακή για να περάσετε έτσι μαζί ένα πρωινό.
– Όσο κουρασμένος αν είσαι από το γυμναστήριο ή τη δουλειά μην της αρνηθείς να την βοηθήσεις σε κάποιες εργασίες του σπιτιού.

Σε γενικές γραμμές όταν υπάρχει συνεννόηση και ξεκαθαρίσεις το πρόγραμμα τότε είναι σίγουρο ότι η γυναίκα σου δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, το αντίθετο μάλιστα αφού απολαμβάνει το γυμνασμένο κορμί σου!