Μηνύματα Ζέρβα κατά την ανακοίνωση του πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου και αντιδημάρχων

Μηνύματα Ζέρβα κατά την ανακοίνωση του πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου και αντιδημάρχων

Το μήνυμα που έστειλε στους συνεργάτες του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των ονομάτων των νέων αντιδημάρχων και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν σαφέστατο: «Έχουμε βάλει τον πήχη ψηλά και οφείλουμε να περάσουμε από επάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας.

Ο κ. Ζερβάς προχώρησε μετά από αυτόν τον «μίνι» ανασχηματισμό μετά τις μετά τις αναταράξεις στη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης από την υπόθεση εμβολιασμών

Για τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης θα προταθεί ο Πέτρος Λεκάκης, ενώ το χαρτοφυλάκιο της Παιδείας παίρνει η Ιωάννα Κοσμοπούλου και του Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Νεολαίας ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, ανακοίνωσε επίσημα ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας στη διευρυμένη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής την οποία συγκάλεσε. Πρόεδρος της ΚΕΔΗΘ θα αναλάβει η Ναταλία Βαρσάμη, ενώ η προεδρία του Κέντρου Πολιτισμού θα περάσει στα χέρια του Στέφανου Γωγάκου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο κ. Ζέρβας, μια εβδομάδα μετά τις αναταράξεις στο δημαρχιακό μέγαρο από την υπόθεση εμβολιασμών εκτός σειράς, έστειλε μήνυμα ενότητας και απευθυνόμενος στους συνεργάτες του ζήτησε «πολιτική συνοχή, για να κερδίζουμε τις πολιτικές μάχες».

Τόνισε ότι «η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης είναι προσηλωμένη σε έναν στόχο: να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των Θεσσαλονικέων και να αναβαθμίσει την πόλη».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε έναν μίνι απολογισμό όσων μέχρι σήμερα πέτυχε η δημοτική αρχή, μιλώντας παράλληλα για σειρά μεγάλων παρεμβάσεων που δρομολογούνται, από τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την ανάπλαση της Αριστοτέλους μέχρι το πρόγραμμα αναπλάσεων που προωθείται στις γειτονιές.