Με 950 κάδους και με ενημερωτική καμπάνια ο Δήμος Παύλου Μελά δίνει μάχη υπέρ της καθαριότητας

Με 950 κάδους και με ενημερωτική καμπάνια ο Δήμος Παύλου Μελά δίνει μάχη υπέρ της καθαριότητας

Συνολικά 950 νέους κάδους απορριμμάτων προμηθεύθηκε τον μήνα Αύγουστο ο δήμος Παύλου Μελά, τους οποίους ξεκίνησε ήδη να τοποθετεί το Τμήμα Καθαριότητας στις γειτονιές της Σταυρούπολης, της Πολίχνης και της Ευκαρπίας.

Ο δήμος προμηθεύτηκε 750 πλαστικούς κάδους απορριμμάτων 1.100 και 360 λίτρων και 200 κάδους μικροαπορριμμάτων. Η σταδιακή παραλαβή 120 κάδων κομποστοποίησης, θα δώσει την ευκαιρία στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου να συνεχίσει τη δωρεάν διανομή κάδων σε πολίτες που θέλουν να ανακυκλώσουν φτιάχνοντας το δικό τους κομπόστ – σπιτικό λίπασμα.

Ενημερωτική καμπάνια στους μαθητές με την έναρξη της σχολικής περιόδου 2018 – 2019

Με σύνθημα «Η ποιότητα ζωής είναι υπόθεση όλων μας! Όλοι μαζί συμμετέχουμε για μια καθαρή πόλη!» ο Δήμος Παύλου Μελά, μετά τις 24 Σεπτεμβρίου , θα επιδιώξει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει εκ νέου τους μαθητές με ουσιαστικές, αξιόπιστες, επιστημονικά ελεγμένες γνώσεις, πληροφορίες, οδηγίες για την καθαριότητα της πόλης.

Ο δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, απευθυνόμενος στους συμπολίτες και ιδιαίτερα στη μαθητική κοινότητα, τους καλεί να υιοθετήσουν υπεύθυνες στάσεις ζωής συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάδειξη της καθαριότητας ως κοινωνικό αγαθό υψηλής προτεραιότητας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ