Με προβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων προς Θεσσαλονίκη

Με προβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων προς Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη απο τις 19.00 περίπου το απόγευμα η επιστροφή των εκδρομέων προς Θεσσαλονίκη.

20.15-Στην Εθνική Θεσσαλονίκης Νεων Μουδανιών σημειώνονται σταματήματα και χαμηλές ταχύτητες  στο ύψος του Αγίου Παύλου, στο Λάκκωμα και λίγο μετά το Κάτω Σχολάρι.

Χαμηλές ταχύτητες στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης Πολυγύρου και συγκεκριμένα στο ύψος της Νέας Ραιδεστού. Κίνηση και στο δρόμο Θεσσαλονίκης -Περαίας μικρά προβλήματα κυρίως στους Νέους Επιβάτες και στο ύψος του Αεροδρομίου.

20:40- Στην Εθνική Θεσσαλονίκης Νεων Μουδανιών σημειώνονται σταματήματα και χαμηλές ταχύτητες  απο τη Νέα Καλλικράτεια μέχρι και το Λάκκωμα και λίγο μετά το Κάτω Σχολάρι. Κατεβαίνοντας από τον Τρίλοφο έχει τεράστιο μποτιλιάρισμα μέχρι και το ύψος του Αεροδρομίου.

21:10- Τρία ΙΧ έχουν «μείνει» στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης -Νέων Μουδανιών περίπου 5χλμ πριν τη Νέα Καλλικράτεια, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη  δημιουργώντας περαιτέρω προβλήματα, στην ήδη αυξημένη κίνηση των οχημάτων.

21:38- Μεγάλες εξακολουθούν να είναι οι καθυστερήσεις στη Γεωργικής Σχολής.

22:20- Στην Εθνική Θεσσαλονίκης- Νεων Μουδανιών σημειώνονται χαμηλές ταχύτητες και σταματήματα σε κάποια σημεία. Το πρόβλημα ξεκινά λίγο μετά τον Άγιο Παύλο  και φτάνει μέχρι και το Ρύσιο.