Με μοτοσικλέτα ήρθε τελικά ο Ζάεφ στη Χαλκιδική της ….”νότιας Μακεδονίας”!

Με μοτοσικλέτα ήρθε τελικά ο Ζάεφ στη Χαλκιδική της ….”νότιας Μακεδονίας”!

Με μοτοσικλέτα, μια BMW Κ1600, ήρθε τελικά ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ στη Χαλκιδική της …νότια Μακεδονίας και σήμερα στη χώρα του πλέον ανακοίνωσε την καμπάνια του για τη “Μακεδονική γλώσσα”.

Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το Protothema.gr ο Ζάεφ εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Παλιούρι Χαλκιδικής, όπου βρισκόταν από το Σάββατο.

Ο πρωθυπουργός της γείτονος χώρας διαμένει στο «παλάτι» της Χαλκιδικής, όπως ονομάζεται το ξενοδοχείο Miraggio Thermal Spa Resort μπροστά σε παραλία μήκους 500 μέτρων και με θέα τον Τορωναίο Κόλπο και τη Χερσόνησο της Σιθωνίας,.

Ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ ο οποίος συνοδεύεται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας, οι οποίοι χρησιμοποιούν συμβατικά οχήματα για να περνούν όσο το δυνατόν απαρατήρητοι, παρέμεινε «εξαφανισμένος» στη Χαλκιδική για περισσότερες από 36 ώρες και προφανώς ικανοποιημένος για τα όσα συμφωνήθηκαν στις Πρέσπες.

Δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Protothema.gr 

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε για αρκετή ώρα με τον πρόξενο της χώρας του, ενώ σήμερα επισκέφθηκε εστιατόριο με την κόρη του, η οποία βρίσκεται εδώ και δέκα ημέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Η κόρη του πρωθυπουργού της πΓΔΜ διαμένει στο πολυτελές συγκρότημα «Παλίρροιες»

Στην συνέχεια ο Ζόραν Ζάεφ επέστρεψε στο Miraggio Thermal Spa Resort με τους αστυνομικούς να έχουν λάβει ισχυρά μέτρα προστασίας, κλείνοντας όλες τις παράπλευρες οδούς και απομακρύνοντας πολίτες και δημοσιογράφους που εντόπισαν τον πρωθυπουργό της πΓΔΜ.