Μετά τον «πατερίτσα» αμοιβαίες αβρότητες μεταξύ Καμμένου-Κουβέλη στο Υπουργείο Άμυνας

Μετά τον «πατερίτσα» αμοιβαίες αβρότητες μεταξύ Καμμένου-Κουβέλη στο Υπουργείο Άμυνας

Ο Πάνος Καμμένος φαίνεται πως λησμόνησε όσα έλεγε στο παρελθόν περί «πατερίτσα» και «άρχοντα των μαξιλαριών», και υποδέχτηκε με τιμές στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τον νέο αναπληρωτή υπουργό Φώτη Κουβέλη, ο οποίος αντικαθιστά τον Δημήτρη Βίτσα.

Ο κ. Καμμένος μίλησε για μια συνεργασία για την οποία είναι σίγουρος πως θα κυλήσει ομαλά, καθώς ο κ. Κουβέλης είναι ένας έμπειρος πολιτικός που έχει συμμετάσχει 2 φορές σε κυβέρνηση. Όπως είπε είναι γνώστης των εθνικών θεμάτων και αυτό θα τον βοηθήσει στην θητεία του.

Συμπλήρωσε επίσης πως «σε αυτό το υπουργείο δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα, αλλά μόνο ένα που δουλεύει για το εθνικό συμφέρον».

Σχετικά με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Βίτσα, του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Από την μεριά του ο Φώτης Κουβέλης  δήλωσε πως αισθάνεται ιδιαίτερη συγκίνηση αλλά και ευθύνη για το έργο που του ανατέθηκε από τον πρωθυπουργό: «Είναι σημαντικό τα όσα έχετε επιτελέσει μέσα σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες κυρίως οικονομικά. Γνωρίζω καλά πως είναι η πρώτη φορά που οι ένοπλες δυνάμεις λειτουργούν μαζί με την κοινωνία και τους ανθρώπους»

Αναφερόμενος και αυτός στον απερχόμενο αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Βίτσα, είπε πως θέλει να είναι άξιος συνεχιστής του έργου του.