Μαρέβα Μητσοτάκη: Οι εγκέφαλοι στα υπόγεια του Μαξίμου, θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και κτυπούν εμένα

Μαρέβα Μητσοτάκη: Οι εγκέφαλοι στα υπόγεια του Μαξίμου, θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και κτυπούν εμένα

Συστηματική επιχείρηση εξόντωσής της σε όλα τα επίπεδα καταγγέλλει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, σύζυγος του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στον απόηχο της επίθεσης με γκαζάκια στην επιχείρησή της στην περιοχή του Ψυρρή.

Σε δήλωσή της στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κ. Μητσοτάκη επεσήμανε ότι «από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της Ν.Δ. βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα επίπεδα».

«Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα. Οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου», πρόσθεσε η ίδια.

Συνεχίζοντας, τόνισε ότι «τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες».

«Όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε. Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία. Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν», κατέληξε η κ. Μητσοτάκη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ