Μαθήματα καταδυτικής κολύμβησης στον Δήμο Νεάπολης – Συκεών

Μαθήματα καταδυτικής κολύμβησης στον Δήμο Νεάπολης – Συκεών

Συνολικά 22 κολυμβητές και κολυμβήτριες συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο του ειδικού προγράμματος εμπειρίας καταδυτικής κολύμβησης, που ξεκίνησε πιλοτικά από τον δήμο Νεάπολης – Συκεών και την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ), σε συνεργασία με τη σχολή κατάδυσης NGUE-Northern Greece.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο δήμος Νεάπολης – Συκεών, η έναρξη του προγράμματος έγινε στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Συκεών, με επικεφαλής εκπαιδευτή τον Κώστα Κατσιούλη.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει υποβρύχια κολύμβηση που γίνεται με ασφάλεια καθώς πραγματοποιείται με την παρουσία του εκπαιδευτή δίπλα στον εκπαιδευόμενο, καθ’ όλη τη διάρκεια τόσο της προετοιμασίας και των ασκήσεων μαζί με τον απαιτούμενο εξοπλισμό, όσο και κατά τη διάρκεια της υποβρύχιας κολύμβησης, με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό να χορηγείται από την σχολή κατάδυσης.

Ανάλογες εμπειρίες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν και νέοι ενδιαφερόμενοι καθώς το πρόγραμμα θα επαναληφθεί εκ νέου το Σάββατο 25 Αυγούστου και το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στη γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Συκεών και στο τηλ. 2310.200327.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ