Μία πολύ θερμή υποδοχή και ένας περίπατος με ερωτήσεις για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που είναι στη Θεσσαλονίκη

Μία πολύ θερμή υποδοχή και ένας περίπατος με ερωτήσεις για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που είναι στη Θεσσαλονίκη

Μακεδονικό, οικονομία, συντάξεις, θέματα που απασχολούν τους πολίτες όλους του κράτους, αλλά και η επιλογή για τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, που απασχολεί τους κατοίκους της πόλης ήταν μερικά από τα θέματα που επικράτησαν στις σχετικά χαλαρές συζητήσεις του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στον περίπατο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που έκανε ο πρόεδρος οποίος βρίσκεται στην πόλη για την 83η ΔΕΘ.

 

 

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στη οδό Καρόλου Ντηλ όπου βρίσκονται στέκια νεολαίας και χαιρέτησε νέες και νέους.

Είχε πολλές θερμές χειραψίες με πολύ κόσμο αλλά και με τον φερόμενο ως υποψήφιο δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα και με άλλους.

 

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη

Gepostet von CNN Greece am Freitag, 14. September 2018

 

Έπειτα, βρέθηκε στην οδό Τσιμισκή και στη συνεχεία πήγε σε καφέ της πλατείας Αριστοτέλους όπου τον περίμεναν βουλευτές και στελέχη του κόμματος, με τους οποίους είχε σύντομους διαλόγους.

Αποχωρώντας από το καφέ περπάτησε στην πλατεία Αριστοτέλους όπου αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες οι οποίοι εκείνη την ώρα απολάμβαναν τη βόλτα τους, ενώ δεν δίστασε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

 

 

Σε tweet του, ο πρόεδρος της ΝΔ, έγραψε: «Βόλτα στην πάντα όμορφη Θεσσαλονίκη (χωρίς ΜΑΤ)», επισυνάπτοντας φωτογραφίες.

 

 

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στις 10:30, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζομένους της ΔΕΘ – HELEXPO. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί περίπτερα της 83ης ΔΕΘ.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη

Gepostet von CNN Greece am Freitag, 14. September 2018

 

Στις 20:00 θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη ετοιμάζεται πυρετωδώς προκειμένου ο αρχηγός της ΝΔ να ανέβει στη ΔΕΘ με «αέρα» εν δυνάμει πρωθυπουργού.

 

 

Πηγές από τη ΝΔ εκτιμούν πως ο κ. Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στους πολίτες με ένα εξωστρεφές και απόλυτα προσγειωμένο πρόγραμμα, δίνοντας έμφαση στα προβλήματα της κοινωνίας.

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 13:00, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».