Μάθε τι συμβαίνει όταν εκείνες μιλάνε για το σεξ που κάνεις!

Μάθε τι συμβαίνει όταν εκείνες μιλάνε για το σεξ που κάνεις!

Όπως μιλάμε και εμείς για τις σεξουαλικές μας επιδόσεις, έτσι και εκείνες μιλούν και σε σχολιάζουν και να είσαι βέβαιος γι΄ αυτό! Αλλά που πάνε και τα …λένε; Τα λένε σε φίλες τους, στην κολλητή τους ή στον …άλλο γκόμενο;

Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Βρετανία αποκάλυψε ότι μία στις τέσσερις γυναίκες θα έλεγε σε κάποια φίλη της αν έχει δοκιμάσει περίεργο στο σεξ.

Μόνο το 5% των γυναικών θα έλεγαν στον σύντροφό τους αν είχαν κάνει σεξ με το αφεντικό τους κάποια στιγμή στο παρελθόν, αλλά το 33% θα το εκμυστηρεύονταν σε μία φίλη τους.

Επίσης, το 38% των γυναικών αποκαλύπτουν στις φίλες τους πόσο συχνά κάνουν σεξ.

Πάνω από το 1/3 των γυναικών θα έλεγαν στις φίλες τους πόσους ερωτικούς συντρόφους είχαν στη ζωή τους αλλά αυτήν την πληροφορία όπως και άλλες που σχετίζονται με το σεξουαλικό τους παρελθόν δεν θα τις μοιράζονταν με τον τωρινό τους σύντροφο.

Από την άλλη πλευρά, αν και οι γυναίκες είναι πολύ «ανοιχτές» στις φίλες τους όσον αφορά τη σεξουαλική τους ζωή.

Ταυτόχρονα όμως, είναι πολύ «κλειστές» όσον αφορά κάποια προβλήματα υγείας και υγιεινής. Αυτό συμβαίνει διότι νιώθουν ντροπή

Αντίθετα, το 12% των γυναικών θα συζητούσαν «ευαίσθητα» ζητήματα υγείας του συντρόφου τους με τις φίλες τους.

Με απλά λόγια μπορεί εσύ να μην το ξέρεις αλλά οι επιδόσεις σου στο σεξ έχουνε περάσει από την κριτική που κάνουν οι «φίλες» της ή το χειρότερο έχεις γίνει βούκινο στον γκόμενο που σε απατάει!

Μην ανησυχείς γι΄αυτό το θέμα δεν υπάρχει λύση, όσο καλός και να είσαι στο σεξ. Απλά δέξου το επειδή είναι κάτι που δεν μπορείς να αποτρέψεις!

ACTIVEMAN.GR