Κ.Φρουζής: “Δεν έδωσα χρήματα σε πολιτικούς για τη Novartis!”

Κ.Φρουζής: “Δεν έδωσα χρήματα σε πολιτικούς για τη Novartis!”

“Δεν έδωσα ποτέ χρήματα σε κανέναν πολιτικό” δηλώνει σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής, πρώην αντιπρόεδρος της φαρμακευτικής.

Ερωτηθείς για κάθε έναν από τους πολιτικούς που φέρονται να εμπλέκονται, ισχυρίζεται πως είτε δεν τους έχει συναντήσει ποτέ, είτε μόνο σε κοινωνικές εκδηλώσεις, είτε θεσμικά ως πρόεδρος του ΣΦΦΕ.

«Είδα τον κ. Πικραμμένο στο Μέγαρο Μουσικής σε μια εκδήλωση και μου έδωσε την κάρτα του. Δεν τον έχω ξανά δει, δεν τον έχω ξανά συναντήσει. Οπως δεν έχω συναντήσει και τους κυρίους Αβραμόπουλο και Βενιζέλο. Συνάντησα τον κ. Σαμαρά μία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και υπό την ιδιότητά μου του πρόεδρου του ΣΦΕΕ Ηταν μια ολιγόλεπτη συνάντηση με θέμα τις οφειλές του Δημοσίου προς τις φαρμακευτικές, ελληνικές και πολυεθνικές. Τον κ. Στουρνάρα τον γνώρισα ως πρόεδρο του ΙΟΒΕ. Είχα επαφές μαζί του υπό την ιδιότητά μου ως πρόεδρος του ΣΦΕΕ όταν ήταν στον ΙΟΒΕ και κάποιες όταν ήταν υπουργός Οικονομικών.

Ο κ. Φρουζής υποστηρίζει ότι δεν έχει κληθεί να καταθέσει και ότι αν είχε κληθεί, θα είχε διαλευκάνει πολλές απορίες για την υπόθεση.