Κ. Μητσοτάκης: Πρωθυπουργός βίας και ανομίας ο Αλ. Τσίπρας

Κ. Μητσοτάκης: Πρωθυπουργός βίας και ανομίας ο Αλ. Τσίπρας

«Η δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν άνδρες των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι», σημειώνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «πρωθυπουργό της βίας και της ανομίας».

Σε δήλωσή του, ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει ότι συνομίλησε με τον επικεφαλής των ανδρών των ΜΑΤ που δέχθηκαν την επίθεση με βόμβες μολότοφ. «Δεν του εξέφρασα απλά τη συμπαράστασή μου. Τον διαβεβαίωσα ότι η επόμενη κυβέρνηση θα προστατεύσει και θα στηρίξει την αστυνομία. Και θα την αφήσει επιτέλους να κάνει τη δουλειά της. Και αυτό το μήνυμα θέλω να το ακούσουν όλες οι γυναίκες και οι άνδρες της ελληνικής αστυνομίας», προσθέτει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως τονίζει, «κάθε μέρα που περνά, αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν είναι μόνο ο πρωθυπουργός των φόρων και του ψέματος αλλά και ο πρωθυπουργός της βίας και της ανομίας. Η κυβέρνηση προκλητικά ανέχεται τη δράση αναρχικών παρακρατικών ομάδων. Ούτε τις διώκει, ειδικά όταν πρόκειται για τις φιλικές της “συλλογικότητες” και τους κάθε λογής Ρουβίκωνες».

Συνεχίζοντας, ο κ. Μητσοτάκης κατηγορεί την κυβέρνηση πως «έχει παραδώσει ολόκληρες γειτονιές σε συμμορίες», καθώς και ότι έχει αφήσει τα πανεπιστήμια «να μετατραπούν σε γιάφκες και ορμητήρια παραβατικών ομάδων στο όνομα δήθεν της προστασίας του ασύλου».

«Η ασφάλεια αποτελεί κοινωνικό αγαθό και δημοκρατικό δικαίωμα όλων των Ελλήνων. Ο κ. Τσίπρας είναι πλέον προσωπικά υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν.  Δεσμεύομαι απέναντι στους πολίτες: Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να αποκαταστήσω τη νομιμότητα στη χώρα. Ώστε να φέρουμε ξανά την ηρεμία στην καθημερινότητα και την αισιοδοξία σε κάθε Έλληνα πολίτη», καταλήγει ο πρόεδρος της Ν.Δ.