Κ. Γκιουλέκας: Το όνομα Μακεδονία είναι το όχημα του αλυτρωτισμού των Σκοπιανών!

Κ. Γκιουλέκας: Το όνομα Μακεδονία είναι το όχημα του αλυτρωτισμού των Σκοπιανών!

«Θέλουμε ειρήνη σε όλη την περιοχή μας, θέλουμε σταθερότητα, θέλουμε να βοηθήσουμε όλα τα κράτη να μπουν και στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όχι, όμως, επί ζημία των εθνικών μας συμφερόντων!», ανέφερε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας μιλώντας για το Σκοπιανό στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

«Η Ελλάδα δεν είναι η επισπεύδουσα πλευρά! Παρ’ όλ’ αυτά η Ελλάδα προσέτρεξε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και άνοιξε όλα τα χαρτιά της. Και τώρα περιμένουμε από τους σκοπιανούς τι τελικά θα δεχθούν… Ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το ανάποδο!», είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Είναι αδιανόητο να ακούμε από τους κυβερνώντες για αναγνώριση “μακεδονικής” γλώσσας και “μακεδονικής” εθνότητας επειδή στο παρελθόν  τα θέματα αυτά είχαν δήθεν λυθεί ή είχαν δήθεν αναγνωρισθεί…

Νομίζω ότι η κυβέρνηση απλώς ψάχνει άλλοθι επειδή έχει πρόβλημα στο εσωτερικό της με τον κ.Καμμένο!», ανέφερε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και συμπλήρωσε:

«Το έχω πει επανειλημμένως…

Όχι στο όνομα Μακεδονία μέσα στην ονομασία των Σκοπίων γιατί αυτό θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου!

Το όνομα Μακεδονία είναι το όχημα του αλυτρωτισμού των σκοπιανών!

Η Νέα Δημοκρατία ξεκαθάρισε πως δεν μπορούμε να συζητάμε για το θέμα του ονόματος όταν δεν έχουν λυθεί πρώτα άλλα σοβαρότερα ζητήματα.

Πώς μπορούμε να καθίσουμε να συζητήσουμε για το όνομα όταν οι σκοπιανοί έχουν ακόμη τους χάρτες της “Μεγάλης Μακεδονίας”, όταν δεν έχουν αποκηρύξει την προπαγάνδα τους;»