Κυρ. Μητσοτάκης: Να αφήσουμε πίσω αυτούς που δίχασαν και εξαπάτησαν

Κυρ. Μητσοτάκης: Να αφήσουμε πίσω αυτούς που δίχασαν και εξαπάτησαν

Τη συμπόρευση των πολιτών με τη Ν.Δ. ώστε «να σταματήσει ο κατήφορος» και να δημιουργηθεί μία «κοινωνική συμμαχία» για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της χώρας ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση στην Καρδίτσα, για τον πρώην βουλευτή Σπύρο Ταλιαδούρο, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι «κάποιοι προσπαθούν να μετατρέψουν τη δημόσια ζωή σε έναν αγώνα λάσπης», προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν ακολουθεί τους αντιπάλους του «στον κατήφορο της χυδαιότητας, της διαβολής και της ακραίας πόλωσης». «Δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω γιατί ξέρω ότι δεν θα κάνει καλό στη χώρα. Και αν πραγματικά θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, το πρώτο που χρειάζεται είναι να αφήσουμε πίσω, να αφήσουμε στην περιφρόνηση του λαού και της Ιστορίας, αυτούς που πολιτεύθηκαν με το ‘ή εμείς ή αυτοί’. Με αυτούς που έκαναν πράξη το ‘τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν’. Αυτούς που ενώ έχουν υιοθετήσει την πιο χυδαία εκδοχή του νεοαυριανικού λόγου, δεν βρήκαν χθες μια κουβέντα να πουν για τους τρεις συμπολίτες μας που δολοφονήθηκαν πριν από οκτώ χρόνια στη Marfin. Αυτούς δίχασαν, συκοφάντησαν, εξαπάτησαν τους πάντες και σήμερα αποτελούν την πρώτη kυβέρνηση από την μεταπολίτευση και μετά που τόσο συστηματικά ακολουθεί μια πολιτική καμένης γης» είπε.

Σημείωσε ωστόσο ότι «τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνουν προβλήματα της χώρας» και ότι η Ελλάδα θα προχωρήσει μπροστά γιατί «οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα». «Είμαστε εδώ για ακριβώς αυτό το λόγο: για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των πολλών. Είμαστε εδώ για να πούμε πώς θα φέρουμε νέες δουλειές και καλύτερους μισθούς και στις πόλεις αλλά και στην περιφέρεια, στα χωράφια, στον αγροτικό τομέα. Πώς θα φτιάξουμε ένα καλύτερο κράτος που θα σέβεται τους πολίτες, θα σέβεται τα δικά σας χρήματα, τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου. Ένα κράτος το οποίο θα προσφέρει πάνω απ’ όλα ασφάλεια, καλύτερα σχολεία και νοσοκομεία» πρόσθεσε.