Κυρ. Μητσοτάκης: “Η Ορθοδοξία πηγή ενότητας για το έθνος μας”

Κυρ. Μητσοτάκης: “Η Ορθοδοξία πηγή ενότητας για το έθνος μας”

Η Ορθοδοξία μας είναι πάντα μαι πηγή ενότητας για το έθνος μας, στις δύσκολες περιόδους που αυτό περνά δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρέστη στη Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό και Καθεδρικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού, στην Καλαμάτα.

Ο Κ. Μητσοτάκης μετά τη Θεία Λειτουργία αναφέρθηκε στη σημασία της Υπαπαντής του Χριστού τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι είναι μια σημαντική γιορτή  η οποία μας υπενθυμίζει τη σημασία της πίστης και της τήρησης των παραδόσεων μας. Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη έχει ως εξής:

«Από την εποχή του Ιουστινιανού, η Υπαπαντή είναι μία από τις δώδεκα μεγάλες γιορτές της Ορθοδοξίας. Είναι όμως μια σπουδαία μέρα, η πιο σημαντική γιορτή για την Καλαμάτα και για τη Μεσσηνία.

Και με πολύ μεγάλη χαρά, παραβρέθηκα σήμερα, για πρώτη φορά, σε αυτή τη σημαντική γιορτή. Μια σημαντική γιορτή η οποία μας υπενθυμίζει πάντα τη σημασία της πίστης και της τήρησης των παραδόσεών μας.

Η Ορθοδοξία μας είναι πάντα μια πηγή ενότητας για το Έθνος μας, στις δύσκολες περιόδους που αυτό περνά. Εύχομαι σε όλες και σε όλους, χρόνια πολλά».