Κυριάκος Μητσοτάκης: “Να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που όλοι μαζί αξίζουμε”

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που όλοι μαζί αξίζουμε”

Στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων, στην Τήνο, παρευρέθη ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για την εορτή των Θεοφανείων. Ο κ. Μητσοτάκης που τον υποδέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη κάτοικοι της περιοχής αλλά και πιστοί από το νησί της Μεγαλόχαρης τόνισε μεταξύ άλλων, ότι με θάρρος και πίστη «μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, να τα καταφέρουμε, να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που όλοι μαζί αξίζουμε».

Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου της ΝΔ έχει ως εξής:

 «Αυτήν τη λαμπρή μέρα σήμερα εδώ από την Τήνο, αυτόν τον τόσο σημαντικό τόπο για τη Χριστιανοσύνη και την Ορθοδοξία, θέλω να ευχηθώ σε όλες και σε όλους χρόνια πολλά και να έχουμε μια καλή χρονιά.

Τα νέα παιδιά που βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να ανασύρουν το Σταυρό επέδειξαν θάρρος και πίστη. Θάρρος και πίστη, δύο αρετές που θα μας είναι πάρα πολύ χρήσιμες, καθώς μπαίνουμε στο 2018.

Θάρρος να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, να παλέψουμε όλοι με τις εσωτερικές μας αδυναμίες, αλλά και πίστη. Πίστη, όχι μόνο στη Θρησκεία μας, στις αξίες μας, στις παραδόσεις μας. Κυρίως εσωτερική πίστη στις δικές μας δυνατότητες να μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, να τα καταφέρουμε, να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που όλοι μαζί αξίζουμε.

Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους».