Κρίσιμη συνάντηση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ με τον Χ. Σπίρτζη

Κρίσιμη συνάντηση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ με τον Χ. Σπίρτζη

Σήμερα, στις 10 το πρωί αναμένεται η κρίσιμη συνάντηση του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη με εκπροσώπους του Συνδικάτου των Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, που θα κρίνει το μέλλον των κινητοποιήσεων των εργαζομένων.

Το ραντεβού που επιθυμούσαν να έχουν οι εργαζόμενοι τελικά οριστικοποιήθηκε, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του Συνδικάτου, Δημ. Τσερμενίδη, με τον υπουργό και η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Οι εργαζόμενοι θα εκπροσωπηθούν, εκτός από τον πρόεδρο του συνδικάτου, και από τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων.

Οι εργαζόμενοι, μετά απο δύο στάσεις εργασίας και μια 24ωρη απεργία, κατεβαίνουν στο Υπουργείο Υποδομών για να λάβουν διαβεβαιώσεις ότι οι θέσεις εργασίας τους δεν τίθενται σε κίνδυνο, μετά και την τροπολογία που ψηφίστηκε και η οποία επιτρέπει την εκχώρηση δρομολογίων που εκτελεί σήμερα ο ΟΑΣΘ, στα ΚΤΕΛ και σε ιδιώτες.

Το Συνδικάτο των εργαζομένων ζητά να υπάρχει πρόβλεψη στον νόμο ώστε να διασφαλίζεται το προσωπικό κατά τη μετάβαση στη νέα εποχή της ΑΣΥΘ, καθώς και να συνεχίσουν να ισχύουν οι Συλλογικές Συμβάσεις εργασίας που έχουν υπογραφεί.