Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 52χρονου επιχειρηματία

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 52χρονου επιχειρηματία

Συνεχίζει να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 52χρονος επιχειρηματίας, που τραυματίστηκε από τα πυρά ληστών, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς, όπου υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία. Ο ίδιος αν και βρίσκεται υπό μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη, είναι σταθερός και κάθε 24ωρο που περνά είναι για εκείνον μια μεγάλη νίκη.

«Είναι ένας νέος και δυνατός οργανισμός που δίνει μάχη για τη ζωή του και ευχόμαστε όλοι να κερδίσει» τόνισε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου «Γεννηματάς» Α. Μάινα.

Σύμφωνα με την ίδια, είναι καλό βήμα το ότι έχει περάσει πάνω από ένα 24ωρο και κάθε ώρα που περνά αυξάνει τις ελπίδες για τον 52χρονο επιχειρηματία.

Η οικογένεια του επιχειρηματία βρίσκεται στο πλευρό του, ενώ η σύζυγός του έδωσε χθες την πρώτη της κατάθεση για τα όσα δραματικά εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της.

«Μαζί ξυπνήσαμε, είχαμε ακούσει θορύβους. Ο Αλέξανδρος πήγε προς την πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Τότε άνοιξε η πόρτα και ήρθε αντιμέτωπος με έναν άνδρα που φορούσε κουκούλα και έναν δεύτερο από πίσω του. Ήταν επιθετικοί, μιλούσαν καλά ελληνικά και του είπαν “κάτσε ήσυχα, δώσε μας τα λεφτά”» είπε μεταξύ άλλων η σοκαρισμένη γυναίκα.

Την ίδια ώρα, γενετικό υλικό και αποτυπώματα του αδίστακτου ληστή από τα ρούχα του 52χρονου επιχειρηματία επιχειρούν να ξεχωρίσουν στο τμήμα Βιολογικών και Βιοχημικών Εξετάσεων και Αναλύσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, με τις πρώτες ενδείξεις να έχουν ενθαρρυντικό πρόσημο.euro2day.gr