Κληρώθηκαν οι 10 φορολοταρίες για 10.000 τυχερούς!

Κληρώθηκαν οι 10 φορολοταρίες για 10.000 τυχερούς!

Ολοκληρώθηκε η ανάρτηση των λαχνών που κερδίζουν από 1.000 ευρώ στις δέκα φορολοταρίες που πραγματοποίησε το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που έγιναν τους μήνες Ιανουάριο – Σεπτεμβρίου και τον Νοέμβριο.

Έγιναν και οι δέκα συνολικά κληρώσεις που θα… φτιάξουν τις γιορτές σε 10.000 τυχερούς! Δηλαδή εκείνους που πραγματοποίησαν αγορές με κάρτα από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2017, αλλά και όσους έκαναν αγορές τον μήνα Νοέμβριο. Από σήμερα στο Taxisnet θα δουν το μήνυμα που τους ανακοινώνει τα… ευχάριστα!

Συνολικά έγιναν δέκα κληρώσεις, για τους δέκα μήνες του χρόνου οι οποίοι δεν είχαν μπει στην πρώτη κλήρωση για την λοταρία, που έγινε στις 30 Νοεμβρίου. Για την ακρίβεια για όλους τους μήνες εκτός του Οκτωβρίου και του Δεκεμβρίου. Η κλήρωση για τον Οκτώβριο έγινε όπως προαναφέραμε πριν λόγες εβδμομάδες, ενώ όσοι έκαναν αγορές τον Δεκέμβριο, θα μπουν στην κλήρωση από… του χρόνου. Δηλαδή τον Γενάρη του 2018.
Από κάθε κλήρωση προέκυψαν 1.000 τυχεροί-ές, οι οποίοι κέρδισαν από 1.000 ευρώ έκαστος-η.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr και από εκεί στις «Δημόσιες Κληρώσεις», όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Επίσης το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS.

Η επόμενη κλήρωση που θα αφορά στις δαπάνες του Δεκεμβρίου θα γίνει στο τέλος Ιανουαρίου.