ΚΚΕ: Η θηλιά που έβαλε ο Τσίπρας στο λαό σφίγγει ακόμα περισσότερο

ΚΚΕ: Η θηλιά που έβαλε ο Τσίπρας στο λαό σφίγγει ακόμα περισσότερο

«Μπορεί ο κ. Τσίπρας να έβαλε και να έβγαλε τη γραβάτα, όμως η θηλιά που έβαλε στο λαιμό του λαού μας μένει και σφίγγει ακόμα περισσότερο, με το “μεταμνημονιακό” μνημόνιο που του φόρτωσε» τονίζει σε δήλωσή του ο γ.γ. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, προσθέτοντας ότι «τα γελοία σόου των Τσίπρα – Καμμένου μόνο ως πρόκληση μπορούν να χαρακτηριστούν, απέναντι σε έναν λαό που συνεχίζει να δοκιμάζεται, με τα παλιά αλλά και τα νέα μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ».

Υπογραμμίζοντας ότι «αν υπάρχει κάτι με το οποίο συμφωνούμε με τον πρωθυπουργό είναι ότι όντως πέτυχε να βγάλει τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και μάλιστα ως “ο πιο καλός ο μαθητής”!», ο κ. Κουτσούμπας προσθέτει:

«Ο λαός έχει γνωρίσει πολλούς τυχοδιώκτες. Μπορεί ο κ. Τσίπρας να ξεπέρασε κάθε όριο σε αυτή την προσπάθεια του να εξαπατήσει το λαό, όμως αυτό δεν πρόκειται να τον σώσει. Θα βρεθεί κι αυτός με τη σειρά του στα αζήτητα, όταν τελικά χρεοκοπήσει για να δώσει τη θέση του στον επόμενο χρήσιμο για τα συμφέροντά τους, τον οποίο ετοιμάζουν βέβαια, τα επιτελεία του συστήματος».

Και ο γ.γ. του ΚΚΕ καταλήγει στη δήλωσή του: «Ο λαός μας έχει μόνο μια επιλογή: Με την πάλη του να στείλει στα αζήτητα όλους αυτούς που κομματιάζουν τη ζωή του. Να συμπορευτεί με το ΚΚΕ».