Κεφαλονιά: Σατανιστική τελετή πιθανολογεί η αστυνομία για το θάνατο των Γερμανών τουριστών

Κεφαλονιά: Σατανιστική τελετή πιθανολογεί η αστυνομία για το θάνατο των Γερμανών τουριστών

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο διπλός θάνατος Γερμανών τουριστών, που βρέθηκαν νεκροί λίγες ώρες πριν την έλευση του 2018 σε βίλα που νοίκιαζαν στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς.

Όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό των σατανιστικών τελετών ερευνά η αστυνομία αναφορικά με τον θάνατο του ζεύγους, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρει το news247, μέσα στο δωμάτιο βρέθηκαν «πεντάλφα» και μενταγιόν με σατανιστικά σύμβολα. Ωστόσο, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί. Σημειώνεται ότι ο ιατροδικαστής έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας από τρίτο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το inkefalonia.gr, η ιατροδικαστής Πατρών, κα Αγγελική Τσιόλα, που βρέθηκε στο σημείο, δήλωσε: «Ο άντρας βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού, ενώ η κοπέλα στον καναπέ στο σαλόνι. Από τα πρώτα ευρήματα βλέπουμε ότι υπάρχουν στοιχεία ταυτόχρονου αυτοτραυματισμού με μαχαίρι και φαλτσέτα και στους δύο. Ο θάνατός τους, προσδιορίζεται κατά προσέγγιση πριν από 36 ώρες, δηλαδή τις βραδινές ώρες του Σαββάτου».

Σύμφωνα με την ίδια, «στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας ή ίχνη πάλης, ενώ και οι δύο φέρουν τραύματα στα χέρια και φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει να αυτοτραυματίζονται ταυτόχρονα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να συνηγορεί υπέρ εγκληματικής ενέργειας».

Οι σοροί των δύο άτυχων Γερμανών θα σταλούν σήμερα στην Πάτρα, για τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν περισσότερο φως στην περίεργη αυτή υπόθεση. Ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία για την ταυτότητα της κοπέλας, ενώ υπάρχουν κάποια στοιχεία για την ταυτότητα του άνδρα , τα οποία όμως ακόμα δεν έχουν διασταυρωθεί αν είναι τα πραγματικά.

Τους δύο Γερμανούς , εντόπισε χθες η ιδιοκτήτρια της βίλας, η οποία πήγε να ανοίξει το σπίτι για να το καθαρίσει, θεωρώντας πως το ζευγάρι είχε ολοκληρώσει την παραμονή του στην βίλα και είχε αποχωρήσει. Η κράτηση του δωματίου είχε γίνει μέσω internet.