Κατερίνη: Υπάλληλος έκλεψε ρούχα και παπούτσια αξίας… 50.000 ευρώ

Κατερίνη: Υπάλληλος έκλεψε ρούχα και παπούτσια αξίας… 50.000 ευρώ

Ενδύματα και υποδήματα συνολικής αξίας 50.000 ευρώ είχε κλέψει ένας 31χρονος στη διάρκεια των τελευταίων 10 μηνών από κατάστημα της Κατερίνης, όπου εργαζόταν. Ο 31χρονος συνελήφθη χθες, Τετάρτη, το απόγευμα από άντρες της αστυνομίας, όπως επίσης και μια 25χρονη που κατηγορείται για συνέργεια σε κλοπή.

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία και ακολούθησε έρευνα. Στη συνέχεια εντοπίστηκε ο 31χρονος τη στιγμή που έβγαινε από το κατάστημα που εργαζόταν και στην κατοχή του βρέθηκαν είδη υπόδησης και ένδυσης, που είχε αφαιρέσει νωρίτερα.

Όπως διαπιστώθηκε από τον Μάιο του 2017 σταδιακά αφαίρεσε και με τη συνδρομή της 25χρονης ενδύματα και υποδήματα συνολικής αξίας 50.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα, τα οποία στη συνέχεια διέθετε προς πώληση, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Στο σπίτι όπως και στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν ενδύματα η αξία των οποίων ξεπερνά τις 5.000 ευρώ. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.410 ευρώ. Τα κλοπιμαία που εντοπίστηκαν αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.