Καταστήματα του κέντρου στη Θεσσαλονίκη πουλούσαν «μαϊμούδες»!

Καταστήματα του κέντρου στη Θεσσαλονίκη πουλούσαν «μαϊμούδες»!

Δύο καταστήματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης αντί για γνήσια προϊόντα πουλούσαν «μαϊμούδες», απομιμήσεις γνωστής εταιρείας

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου στο πλαίσιο ερευνών που πραγματοποίησαν σε καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντόπισαν σε δύο εξ’ αυτών και κατέσχεσαν τσάντες, πορτοφόλια και άλλα αξεσουάρ, που αποτελούσαν προϊόντα απομίμησης και έφεραν τον τίτλο γνωστής εταιρείας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν, δύο Έλληνες, μία γυναίκα 48 και ένας άντρας 56 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις Νομοθεσίας «Περί σημάτων, Νομοθεσίας περί «Αθέμιτου ανταγωνισμού», παραβάσεις που αφορούν στους «Κανόνες διακίνησης και αγοράς προϊόντων και διακίνησης αγαθών» και «Πλαστογραφίας».

Προηγήθηκε καταγγελία νόμιμου εκπροσώπου εταιρείας και πρωινές ώρες χθες (19-01-2018), πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές έρευνες, κατά τις οποίες σε δύο (2) καταστήματα στο κέντρο της πόλης, ιδιοκτησίας της 48χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • (79) τσάντες,
  • (28) πορτοφόλια,
  • (11) φουλάρια,
  • (6) ζώνες και άλλα προϊόντα

Τα προϊόντα στο σύνολό τους έφεραν τον τίτλο της εταιρείας που εκπροσωπεί ο καταγγέλλων και αποτελούσαν προϊόντα απομίμησης.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.