Καταγγελίες κατοίκων για μαζικές θανατώσεις σκύλων με φόλες στα Κουφάλια (Φώτο)

Καταγγελίες κατοίκων για μαζικές θανατώσεις σκύλων με φόλες στα Κουφάλια (Φώτο)

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Κουφαλίων, όταν περαστικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα.

Πτώματα σκύλων ήταν σκορπισμένα στο κεντρικό πάρκο της περιοχής, τα οποία δηλητηριάστηκαν με φόλες, ενώ μία γυναίκα δήλωσε στο e-koufalia.gr πως “έτυχε να περνάω εκείνη την ώρα από το πάρκο όταν γύρισα και είδα ένα σκυλάκι ξαπλωμένο να σπαρταράει και να βγάζει αφρούς. Αμέσως επικοινώνησα με τον κ. Κωνσταντινίδη ο οποίος όμως βρισκόταν ήδη σε άλλο παρόμοι περιστατικό”.

Το περιστατικό συνέβη εχθές, Πέμπτη, το βράδυ ενώ το πρωί της Παρασκευής ο κτηνίατρος, κ. Κωνσταντινίδης, δήλωσε πως είδε τρία νεκρά σκυλιά.

Να σημειωθεί πως το Reportplus.gr έχει ανοίξει το φάκελο «αδέσποτα ζώα», που θα παραμείνει «ενεργός», όσο θα παραμένει προβληματική η διαχείριση ενός ζητήματος πολυδιάστατου, με πτυχές που αφορούν τη δημόσια υγεία, τον ανθρωπισμό μας, τη δημόσια ασφάλεια, αλλά και το επίπεδο του πολιτισμού μας.

Διαβάστε τις καταγγελίες που έχουν κάνει φιλοζωϊκοί οργανισμοί στο Reportplus.gr για την απάθεια των δήμων στο ζήτημα των αδέσποτων ζώων, αλλά και για την πολυσυζητημένη τροπολογία του αρμόδιου υπουργείου για τους χώρους φιλοξενίας.