Κατέληξε ο 52χρονος που είχε πέσει θύμα ληστείας στην Κηφισιά

Κατέληξε ο 52χρονος που είχε πέσει θύμα ληστείας στην Κηφισιά

Τη μάχη που έδινε για τη ζωή έχασε σήμερα το πρωί ο 52χρονος επιχειρηματίας, θύμα αδίστακτων ληστών στο σπίτι του στην Κηφισιά, που συγκλόνισε το πανελλήνιο τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης που νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο Γενικό Κρατικό πέθανε λίγο πριν από τις 12:00, μετά από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία του.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας και πατέρας τριών παιδιών, παρέμενε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» από τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας και για 18 ημέρες.

Ο επιχειρηματίας που τραυματίστηκε σοβαρά στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας από ληστές στην οικία του στην Κηφισιά, υποβλήθηκε σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση των τραυμάτων στο ήπαρ, τον δεξιό νεφρό και τον πνεύμονα. Τις πρώτες ώρες και κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του τού χορηγήθηκαν δεκάδες μονάδες αίματος, ενώ τις τελευταίες ημέρες εμφάνισε επιπλοκές, μεταξύ άλλων έπαθε και εγκεφαλικό και η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία.