«Κανένα αποτύπωμα του 33χρονου στο μαχαίρι», λέει η δικηγόρος της οικογένειας του Ζ. Κωστόπουλου

«Κανένα αποτύπωμα του 33χρονου στο μαχαίρι», λέει η δικηγόρος της οικογένειας του Ζ. Κωστόπουλου

Aιχμές κατά της αστυνομίας για καθυστερήσεις στην έρευνα για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου άφησε η Άννυ Παπαρούσσου, μία εκ των δικηγόρων της οικογένειας του θύματος.

«Η βραδύτητα με την οποία έρχονται τα στοιχεία της υπόθεσης είναι περίεργη» είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό στο News 24/7 και επιβεβαίωσε ότι δεν βρέθηκε κανένα αποτύπωμα του ακτιβιστή στο κοσμηματοπωλείο.

«Κανένας μάρτυρας δεν έχει κληθεί να καταθέσει στην ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που χτύπησαν τον Ζακ Κωστόπουλο. Υπάρχει κατάθεση ότι ο Ζακ Κωστόπουλος ζητούσε βοήθεια” πρόσθεσε, λέγοντας ότι όλα αυτά δεν συνάδουν με την αρχική εκδοχή της ληστείας.

“Ενδεχομένως να μπήκε για να προστατευτεί” δήλωσε και τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα αποτύπωμα του θύματος σε κανένα αντικείμενο “και βεβαίως όχι στο μαχαίρι”.

Πρόσθεσε ότι από το οπτικό υλικό προκύπτει ότι ο 33χρονος ήταν σε κατάσταση ταραχής καθώς και ότι υπάρχουν πρόσωπα που έχουν “συναναστραφεί” μαζί του τα οποία δεν έχουν ταυτοποιθει. Ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια να πειστούν οι άνθρωποι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες να προσέλθουν για να καταθέσουν.

“Ήταν πάνω από 100 άτομα. Μένουν κάποιες πτυχές, κυρίως ως προς τον χρόνο του περιστατικού”, σημείωσε. Μίλησε για καθυστερήσεις στη διαδικασία. “Τα στοιχεία έρχονται αργά και υπάρχει κίνδυνος να χαθούν”, κατέληξε η Άννυ Παπαρούσσου.