Καμία αναφορά σε νέα μέτρα για τη Θεσσαλονίκη στη συνάντηση Ζέρβα – Κικίλια – Τι δήλωσε ο δήμαρχος

Καμία αναφορά σε νέα μέτρα για τη Θεσσαλονίκη στη συνάντηση Ζέρβα – Κικίλια – Τι δήλωσε ο δήμαρχος

Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια είχε νωρίτερα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σύστημα υγείας καθώς και για την πορεία των εμβολιασμών.

Με το πέρας της συνάντησης ο κ. Ζέρβας ερωτηθείς για το αν στο “τραπέζι” συζητήθηκαν νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας δήλωσε: “Δεν έχω καμία ενημέρωση για καινούργια μέτρα. Έχω τοποθετηθεί δημόσια για το τι πρέπει να γίνει εφόσον υπάρχει πρόβλημα, έχω πει ποια είναι τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε.”

 

 

Μάλιστα, όπως και σε παλαιότερες δηλώσεις του τόνισε, ότι τα σχολεία είναι το πρώτο κομμάτι που πρέπει να στραφούν οι αρμόδιοι, εφόσον υπάρξουν οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να προχωρήσουν σε κάποιο ενδεχόμενο κλείσιμο. “ Η λογική όλα ανοιχτά, όλα κλειστά δεν είναι ούτε σοφή, ούτε χαρακτηρίζει αυτούς που μπορούν να ελέγξουν σωστά την κατάσταση” σημείωσε ο δήμαρχος.

Τέλος, αναφερόμενος στην πανδημία δήλωσε αισιόδοξος, ενώ την χαρακτήρισε σαν μια “φωτιά σε ένα χωράφι με ξερά χόρτα όπου όσο πιο έγκαιρα και όσο πιο σωστά επέμβουμε, τόσο μικρότερη θα είναι η ζημιά“, όπως είπε.

Διαβάστε Ακόμα: