Ιωάννινα: Η Πυροσβεστική έσωσε σκύλο που χτύπησε και πέταξε στη λίμνη ασυνείδητος οδηγός

Ιωάννινα: Η Πυροσβεστική έσωσε σκύλο που χτύπησε και πέταξε στη λίμνη ασυνείδητος οδηγός

Διερχόμενος οδηγός κινούμενος περιμετρικά της Παμβώτιδας, χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον συμπαθέστατο σκύλο της φωτογραφίας και αντί να σταματήσει για να τον βοηθήσει ή έστω να καλέσει την αστυνομία όπως όφειλε, σταμάτησε για να τον ρίξει στη λίμνη…

Για καλή τύχη του ζώου στο σημείο βρέθηκε τυχαία ο κ.Αλέξανδρος ο οποίος αν και προσπάθησε να βγάλει το άτυχο ζώο απο το νερό δεν τα κατάφερε. Δεν παράτησε όμως τις προσπάθειές του και συνέχισε ζητώντας τη βοήθεια της Π.Υ Ιωαννίνων.

Οι πυροσβέστες άμεσα έσπευσαν στο σημείο, πλησίον της Μονής Ντουραχάνη και έβγαλαν τον σκύλο που φέρει σοβαρά τραύματα στο πίσω μέρος του σώματός του, χωρίς να έχει κίνηση προς το παρόν στα πίσω άκρα του, ενώ ειδοποιήθηκε και η Φιλοζωική “Αδέσποτες Αγάπες Ιωαννίνων”.

Ο σκυλάκος έχει μεταφερθεί στη Μονή Ντουραχάνης, αφού πρόκειται για ένα απο τα σκυλιά που φροντίζουν οι άνθρωποι της Μονής και μάλιστα ένα απο τα πιο αγαπημένα όλων και της ψυχής της Μονής, του παπα Θανάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της Ιεράς Μονής Ντουραχάνης φροντίζουν αρκετά ζώα, με τα ίδια να τους ανταποδίδουν καθημερινά την αγάπη τους και να ακολουθούν τον παπα-Θανάση παντού μέσα στους χώρους της Μονής…

Αύριο αναμένεται να μεταφερθεί σε κτηνίατρο, με όλους όσοι τον αγαπούν να ελπίζουν το καλύτερο, για εκείνον…

Πηγή: epirus-tv-news.gr