Θεσσαλονίκη: Το Flea Market & Street Food υποδέχεται το καλοκαίρι παρά θίν’ αλός

Θεσσαλονίκη: Το Flea Market & Street Food υποδέχεται το καλοκαίρι παρά θίν’ αλός

Το Flea Market Thessaloniki υποδέχεται το καλοκαίρι σήμερα Σάββατο 9 και αύριο Κυριακή 10 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, το Flea Market & Street Food, θα λάβει χώρα σ’ έναν από τους ομορφότερους και πιο σημαντικούς χώρους της πόλης!Μεταφέρεται παρά θίν’ αλός, ανάμεσα στα 2 κτίρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

“Ο δρόμος των δικών μας διοργανώσεων είναι μακρύς και η ανησυχία μας είναι το να μην εφησυχάσουμε ποτέ.

Ψάχνουμε διαρκώς χώρους που έχουν τη δική τους ιστορία και αισθητική. Για πρώτη φορά λοιπόν η μεγάλη μας υπάιθρια αγορά θα γίνει στον εκπληκτικό προαύλιο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης!

Έχουμε όρεξη να δείξουμε στον κόσμο την ευκαιρία να ανταλλάξει πράγματα, να μάθει την εναλλακτική χρήση παλιών αντικειμένων, να μάθει την αξία του παλιού και τη χαρά να το μεταποιείς σε κάτι νέο. Να διασκεδάζουν όλοι μαζί, γνωρίζοντας νέες κουλτούρες μέσω της γεύσης (street food), τα παιδιά να γίνονται ενεργά (action – outdoor games), να ανοίξουμε τα μάτια μας για τα προβλήματα γύρω μας (ευαισθητοποίηση για τους έχοντες ανάγκη: βοήθεια σε αστέγους, μετανάστες, αδέσποτα ζώα)” αναφέρει η διοργανώτρια ομάδα, Upnloud.

Τι μπορείτε να βρείτε στο Flea Market Thessaloniki:

-Ανοιχτή αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια,κοσμήματα,δημιουργίες,βιολογικά προιόντα

– Street food: στόχος είναι να γνωρίσουμε όσες το δυνατόν περισσότερες γεύσεις

– Μουσικές εκδηλώσεις με DJs

-Μπαρ