Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 49χρονος που εξέδιδε γυναίκες μέσω ιστοσελίδων στο διαδίκτυο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 49χρονος που εξέδιδε γυναίκες μέσω ιστοσελίδων στο διαδίκτυο

Στο πλαίσιο στοχευμένων διαδικτυακών περιηγήσεων και έπειτα από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν δύο ιστοσελίδες, μέσω των οποίων προσφερόταν η δυνατότητα ερωτικών ραντεβού έναντι αμοιβής.

Σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες χθες (22-02-2018), εντοπίσθηκαν δύο αλλοδαπές γυναίκες ηλικίας 21 και 34 ετών, οι οποίες αφίχθησαν σε ξενοδοχείο της πόλης, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ραντεβού, που είχαν προσυμφωνηθεί μέσω των διαδικτυακών «επιχειρήσεων».

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίσθηκε και συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετέφερε με όχημα την 34χρονη στα προκαθορισμένα ερωτικά ραντεβού.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και διευκόλυνση ακολασίας άλλων από κοινού, ενώ σε βάρος των δύο γυναικών βεβαιώθηκαν σχετικές πταισματικές παραβάσεις.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2.570) ευρώ, προερχόμενα από την παράνομη δραστηριότητά τους, τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις συνεννοήσεις τους και (1) πακέτο καρτοσύνδεσης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.