Θεσσαλονίκη: Στο δρόμο η ΓΣΕΕ ανήμερα των εγκαινίων της ΔΕΘ

Θεσσαλονίκη: Στο δρόμο η ΓΣΕΕ ανήμερα των εγκαινίων της ΔΕΘ

ΓΣΕΕ και Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης  ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν, από κοινού, δυναμικές κινητοποιήσεις στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό, θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα, στο άγαλμα Βενιζέλου, το αγωνιστικό συλλαλητήριο, με το οποίο θα κορυφωθούν οι διαμαρτυρίες.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα δράσης της ΓΣΕΕ έχει ως εξής:

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη, στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Ε.Κ. Θεσσαλονίκης στον 7ο όροφο (Αριστοτέλους 32), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος τα συνδικαλιστικά στελέχη, των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης.

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη, στις 11:30 το πρωί στην αίθουσα Α. ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ του Ε.Κ. Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32,) θα δοθεί συνέντευξη Τύπου με θέμα: « Ελληνική Οικονομία μετά την ολοκλήρωση των Προγραμμάτων Προσαρμογής». Θα ακολουθήσει σύσκεψη των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης.

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή, στις 10:30 το πρωί στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ με θέμα: «Αναπτυξιακές Προκλήσεις και η Αγορά Εργασίας» το οποίο θα περιλαμβάνει παρουσίαση της μελέτης του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για «Τις Αναπτυξιακές Προκλήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και «Την Παρουσίαση Δεικτών Εκτίμησης της κατάστασης και του κλίματος στην Αγορά Εργασίας στην Ελλάδα».

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Σάββατο, στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί Αγωνιστικό Συλλαλητήριο και πορεία.