Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 81χρονου που ασελγούσε σε 11χρονη (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 81χρονου που ασελγούσε σε 11χρονη (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν έπειτα από σχετική διάταξη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 81χρονου που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικου κοριτσιού στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 81χρονος προέβαινε κατ’ εξακολούθηση, από το 2016 έως το Δεκέμβριο του 2017, σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 13χρονου σήμερα κοριτσιού, έναντι χρηματικών ποσών.

Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Βοϊτσίδη, που γεννήθηκε το 1937 στη Θεσσαλονίκη και ο οποίος συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος στις 19-05-2018. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για υπόθεση αποπλάνησης ανήλικου κοριτσιού.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 18-06-2018, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.