Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η μεγαλύτερη βόλτα με μηχανές στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η μεγαλύτερη βόλτα με μηχανές στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Εκατοντάδες μοτοσικλετιστές ξεκίνησαν πριν από λίγο από το ΙΚΕΑ της Θεσσαλονίκης τη μεγαλύτερη βόλτα με μηχανές στην Ελλάδα, που διοργανώνουν για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Greek Stunt Riders.

Φέτος, η βόλτα με την χαρακτηριστική ονομασία  Riding For a Cause 2018 θα οδηγήσει τους μοτοσικλετιστές στη θάλασσα και συγκεκριμένα Φούρκα της Χαλκιδικής.

Η μεγάλη μοτο-βόλτα που είναι μια ιδέα των Greek Stunt Riders, υλοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2016 με εκδρομή στη Χαλκιδική και με συμμετοχή περισσότερες από 1.500 μοτοσικλέτες. Την επόμενη χρονιά, η μοτο – βόλτα πήγε στο βουνό, στις Σέρρες και παρόλο που ο καιρός πήγε να τα χαλάσει, η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν μεγάλη.

Φέτος οι Greek Stunt Riders και η μοτο – βόλτα Riding For a Cause, αποφάσισαν να πάνε θάλασσα και συγκεκριμένα Φούρκα στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Της πορείας, που ξεκίνησε γύρω στις 11.00, προπορεύεται όχημα της εταιρείας τετρακίνητων οχημάτων 4Χ4 Offroad Θεσσαλονίκης, που θα ορίζει το όριο ταχύτητας και δεν θα προσπερνάτε από κανέναν.

Η πορεία θα καταλήξει στο beach bar «Zattero» στην Φούρκα Χαλκιδικής (παλιό Aqua Mare) για ένα ξέφρενο πάρτι με πολλά happenings!