Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο για την αγωνιστική πορεία του Γ’ Σώματος Στρατού

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο για την αγωνιστική πορεία του Γ’ Σώματος Στρατού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της αγωνιστικής πορείας που διοργανώνει αύριο το Γ’ Σώμα Στρατού ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

Από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, το Σάββατο (12-05-2018) το Γ΄ Σώμα Στρατού διοργανώνει αγωνιστική πορεία με την επωνυμία “1η Ημέρα Αγωνιστικής Πορείας <ΤΡΟΠΑΙΟ Α΄ Π.Π. – 100 Χρόνια>”, με εκκίνηση από την οδό Λαγκαδά (κοιμητήρια Zejtinlik) και τερματισμό στη Δημοτική Ενότητα Προχώματος του Δήμου Χαλκηδόνας. Από ώρα 06.30΄ του Σαββάτου 12-05-2018 και κατά τη διάρκεια της πορείας δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων, όπως αυτό αναφέρεται παρακάτω:

– Στην οδό Λαγκαδά (ρεύμα εισόδου πόλης), από την συμβολή της με την οδό Αγίου Γεωργίου μέχρι την συμβολή της με την οδό Ακριτών, στην οδό Ακριτών (ρεύμα πορείας προς την οδό 28ης Οκτωβρίου) από την συμβολή της με την οδό Λαγκαδά μέχρι την συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου, στην οδό 28ης Οκτωβρίου(ρεύμα πορείας προς την Λεωφ. Δενδροποτάμου) από την συμβολή της με την οδό Ακριτών μέχρι την συμβολή της με την Λεωφ. Δενδροποτάμου, στην Λεωφ. Δενδροποτάμου (ρεύμα πορείας προς την οδό Μπιζανίου) από την συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μπιζανίου, στην οδό Μπιζανίου (ρεύμα πορείας προς την οδό Αγαμέμνονος) από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Δενδροποτάμου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγαμέμνονος, στην οδό Αγαμέμνονος (καθ’ όλο το πλάτος αυτής) από τη συμβολή της με την οδό Μπιζανίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου, στην οδό Μοναστηρίου(ρεύμα εξόδου πόλης) από τη συμβολή της με την οδό Αγαμέμνονος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Π.Ε.Ο. (65) Θεσ/νίκης – Κιλκίς, στην Π.Ε.Ο. (65) Θεσ/νίκης – Κιλκίς (καθ’ όλο το πλάτος αυτής) από τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου μέχρι το ύψος της Δ.Ε. Πενταλόφου, στις ανώνυμες αγροτικές οδούς μεταξύ της Δ.Ε. Πενταλόφου και της Δ.Ε. Βαθυλάκκου, Π.Ε.Ο.(1) Ευζώνων (ρεύμα πορείας προς τη Δ.Ε. Προχώματος) από τη Δ.Ε. Βαθυλάκκου έως τη Δ.Ε. Προχώματος.

– Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

– Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου την 14.30΄ ώρα.

– Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν όλη τη διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.