Θεσσαλονίκη: Αγώνα για τον μικρό Σπύρο θα δώσουν αύριο οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη: Αγώνα για τον μικρό Σπύρο θα δώσουν αύριο οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ

Φιλικό αγώνα κοινωνικού χαρακτήρα θα δώσουν αύριο, Τετάρτη 20 Ιουνίου, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Οι παλαίμαχοι του «Δικεφάλου» θα αντιμετωπίσουν μία μεικτή ομάδα βετεράνων Θεσσαλονίκης και όλα τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για τον μικρό Σπύρο, ενός έτους, ο οποίος πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 20 Ιουνίου, στις 20.00 το απόγευμα, στο γήπεδο Λέοντες Αργυρόπουλος – Παρασκευόπουλος. Ο μικρός Σπύρος πάσχει από ρετινοβλάστωμα τέταρτου βαθμού.

Αναλυτικά το σχετικό μήνυμα της οικογένειας:

«Σας παρακαλούμε και θα θέλαμε τη βοήθειά σας για τον μικρό μας ήρωα. Ο γιος μας, ενός χρόνου, πάσχει από ρετινοβλάστωμα τετάρτου βαθμού (κακοήθειες όγκοι των οφθαλμών).

Λόγω έλλειψης μηχανημάτων και ιατρών, το παιδί χρειάζεται να μεταβαίνει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σιένα της Ιταλίας κάθε 15 ημέρες για τη θεραπεία του.

Ευχαριστούμε τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, τους βετεράνους Θεσσαλονίκης καθώς και όσους βοήθησαν να διοργανωθεί και να πραγματοποιηθεί ο αγώνας που θα γίνει στις 20 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο γήπεδο Λέοντες Αργυρόπουλος – Παρασκευόπουλος, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση για τις θεραπείες του παιδιού.

Για πληροφορίες σχετικά με το που μπορείτε να βρείτε προσκλήσεις για τον αγώνα, επικοινωνήστε μαζί μου στο 6989388422. Η βοήθειά σας μας είναι πολύτιμη».