Θεσσαλονίκη: Αγνοείται 56χρονη φαρμακοποιός με προβλήματα υγείας – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Θεσσαλονίκη: Αγνοείται 56χρονη φαρμακοποιός με προβλήματα υγείας – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 56χρονης φαρμακοποιού, Βασιλικής Κοσμίδου, που πάσχει από προβλήματα υγείας και η οποία χάθηκε το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου, από την περιοχή της Σταυρούπολης.

Μέσω της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ενημερώθηκαν όλοι οι οδηγοί ταξί της Θεσσαλονίκης και σύντομα εντοπίστηκε εκείνος που τη μετέφερε από την οδό Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη στην Αριστοτέλους.

Πληροφορίες που έφτασαν στο τηλεφωνικό κέντρο έκαναν λόγο για μια γυναίκα που της έμοιαζε και κινείτο στους άστεγους της ίδιας περιοχής.

Η κόρη της που ζει στο Λονδίνο παρακολουθούσε τη ζωντανή έρευνα μέσω σύνδεσης με Skype.

Εκτός από τους φίλους εθελοντές, στους δρόμους βγήκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης. Έψαξαν στο κέντρο της πόλης, στον επιβατικό σταθμό του ΟΣΕ και σε μέρη όπου βρίσκουν καταφύγιο άστεγοι.

Η Βασιλική Κοσμίδου, μετακόμισε πρόσφατα στην Ελλάδα από το Λονδίνο όπου εργαζόταν, μετά από ένα σοκ που υπέστη στην προσωπική της ζωή.

Η αγνοούμενη φαρμακοποιός νοίκιασε ένα διαμέρισμα στην περιοχή της Σταυρούπολης, αλλά προέκυψε μια διαφωνία με τον ιδιοκτήτη και την έβγαλε έξω παρά τα εμφανή προβλήματα υγείας.

Στη συνέχεια την είδαν να κρατάει μια μωβ βαλίτσα, να μπαίνει σε ένα ταξί και να απομακρύνεται προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο διαμέρισμα άφησε όλα της τα πράγματα. Η αγνοούμενη μητέρα είναι εμφανώς αδυνατισμένη, περίπου 45 κιλά.

Έχει ύψος 161, και όταν χάθηκε φορούσε μακρύ μαύρο μπουφάν, γκρι παντελόνι, γκρι παπούτσια και κρατούσε μια μπλε τσάντα.

Με πληροφορίες από: anikolouli.gr