Θα έχουμε νεκρό, υπάρχει ανοχή στους «μπαχαλάκηδες» απαντούν οι ειδικοί φρουροί

Θα έχουμε νεκρό, υπάρχει ανοχή στους «μπαχαλάκηδες» απαντούν οι ειδικοί φρουροί

Τις φοβίες του για τις επιθέσεις στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις εξέφρασε ο γ.γ των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα την πληρώσει ο αστυφύλακας. Ο χαμηλόβαθμος. Η Πολιτεία δεν έχει αναγνωρίσει το έργο μας», είπε ο συνδικαλιστής των ειδικών φρουρών.

Οσο για τον κύριο Τόσκα, ο οποίος χτες άσκησε έντονη κριτική έναντι της αστυνομίας, ο ίδιος ανέφερε πως «είναι κρίμα γιατί ο υπουργός χάνει την ψυχραιμία του», προσθέτοντας ότι «σε λίγο θα αποτελεί είδηση να μην υπάρχει επίθεση σε διμοιρία. Εμείς θα λέμε την αλήθεια. Αυτή τη στιγμή χτυπάμε καμπανάκι κινδύνου, να μην έχουμε νεκρό συνάδελφο ή πολίτη. Η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί», συμπλήρωσε.

Ο ίδιος μάλιστα μίλησε για πολιτική ανοχή στους «μπαχαλάκηδες» και επανέλαβε ότι « ήταν λάθος η κατάργηση της ομάδας Δέλτα και η ακινησία της ομάδας ΔΙΑΣ».

«Πως να αντιμετωπιστούν οι μπαχαλάκηδες όταν καταργείς την Ομάδα Δέλτα και όταν η ομάδα ΔΙΑΣ παραμένει σταθερή. Όταν βλέπετε να προσάγονται Ρουβίκωνες και μετά να ψέγονται συνάδελφοι που τους προσήγαγαν. Όταν δεν σχηματίζεται καμία δικογραφία εις βάρος τους».

iefimerida.gr

Διαβάστε Ακόμα: