Η Φέι Ντάναγουεϊ το πρόσωπο της Gucci

Η Φέι Ντάναγουεϊ το πρόσωπο της Gucci

Η πρωταγωνίστρια του θρυλικού «Μπόνι και Κλάιντ» δεν συνταξιοδοτείται ακόμα! Η ατέρμονη ομορφιά της και το απαράμιλλο στιλ της την έχουν κατατάξει στις πιο όμορφες γυναίκες, που έχουν περάσει από τη βιομηχανία του Χόλιγουντ και όχι άδικα.

Υπήρξε θρύλος και fashion icon, τίτλους που φαίνεται να μην αποχωρίζεται στα 77 της χρόνια! Αυτό πρέπει να σκέφτηκαν και οι υπεύθυνοι στον οίκο Gucci και την έχρισαν ένα από τα νέα πρόσωπα της φετινής τους καμπάνιας. Ο Gucci είναι από τους λίγους οίκους μόδας, που στηρίζουν τις εκκεντρικές καμπάνιες, χωρίς ταμπού στα θέματα ηλικίας. Πριν λίγο καιρό, η Τίπι Χέντρεν τα 88 της, έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας για την συλλογή με κοσμήματα του οίκου.

Διαχρονικότητα και απαράμιλλο class ήταν τα δύο κριτήρια που έπρεπε απαραίτητα να έχει η νέα πρωταγωνίστρια της καμπάνιας για την κλασσική Sylvie bag του ιταλικού οίκου. Η Ντάναγουεϊ ήταν προφανής επιλογή και πληρούσε τις προδιαγραφές περισσότερο από καμία. Όμορφες φωτογραφίες και μια μίνι ταινία στήθηκαν για να αναδείξουν την τσάντα, με την πρωταγωνίστρια να κλέβει τις εντυπώσεις με ένα της χαμόγελο.

Σε ένα ονειρεμένο και ηλιόλουστο σκηνικού των λόφων του Χόλιγουντ, το βίντεο της προώθησης δείχνει την Ντάναγουεϊ να υπογράφει ένα σωρό από ασπρόμαυρα πορτρέτα, ενώ βρίσκεται σε μια λιμουζίνα. Στο κατάστημα της Gucci, οι στυλίστες ικανοποιούν το  κάθε αίτημα της και η ζωή κυλάει ονειρικά, ραμμένη από Gucci. Συμπρωταγωνίστρια της η τραγουδίστρια Σόκο παίζει τη δροσερή, κομψή κόρη της.

Η Φέι Ντάναγουεϊ είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, βραβευμένη με Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία του 1976 «Το Δίκτυο». Η ηθοποιός βραβεύτηκε έπειτα από άλλες δυο υποψηφιότητες που είχε λάβει για τις ταινίες Μπόνι και Κλάιντ και Τσάιναταουν.

ΠΗΓΗ: in.gr