Η «συνέχεια» της διοίκησης Μπουτάρη με πιο νεανικό πρόσωπο – Ο Κ. Ζέρβας ανακοίνωσε υποψηφιότητα για το δήμο!

Η «συνέχεια» της διοίκησης Μπουτάρη με πιο νεανικό πρόσωπο – Ο Κ. Ζέρβας ανακοίνωσε υποψηφιότητα για το δήμο!

Σε κλειστό κύκλο επιλεγμένων δημοσιογράφων ο Κωνσταντίνος Ζέρβας πρώην «πουλέν» του Γιάννη Μπουτάρη, στενός συνεργάτης και αντιδήμαρχος, με σημαντικό χαρτοφυλάκιο και έργο στην πόλη, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον Δήμο, όπως είχε πρώτο αποκαλύψει το Reportplus.gr

Ο κ. Ζέρβας, είχε διαφωνήσει με τον κ. Μπουτάρη στη δεύτερη θητεία ασκώντας δημοσίως κριτική μέχρι που ανεξαρτητοποιήθηκε. Ωστόσο η λογική του νέου υποψηφίου δεν διαφέρει και πολύ από αυτή του νυν δημάρχου, από τότε μέχρι και σήμερα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η διοργάνωση του Gay Pride υπό τον όρο ότι θα τεθούν οι όροι για την κανονικότητα αλλά και τα οφέλη της πόλης.

Σύμφωνα με τον κ. Ζέρβα μέσα από αυτήν την προσπάθεια θα ήθελε να αναδειχθεί μια νέα γενιά στελεχών και ανθρώπων της πόλης. Υπογράμμισε, ακόμη, ότι μέχρι στιγμής έχει δημιουργηθεί ένας πυρήνας 30 ατόμων.

Όπως και να έχει από πολλούς ο Κωνσταντίνος Ζέρβας χαρακτηρίζεται συνεχιστής της «καλής» διοίκησης Μπουτάρη κάτι που γίνεται διακριτό από τις δηλώσεις του. Βέβαια ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι διαφωνεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών, αντίθετα με τον δήμαρχο.

Τα ονόματα των υποψήφιων που συντάσσονται μαζί του (τουλάχιστον κάποια πρώτα… ηχηρά), μαζί με το όνομα και το λογότυπο της νέας δημοτικής παράταξης, θα ανακοινωθούν επίσημα σε επίσημη εκδήλωση, στα μέσα Οκτωβρίου.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Ζέρβας συμμετείχε στη μάζωξη των δυσαρεστημένων της παράταξης Μπουταρη, που έγινε στις 12 Ιουλίου και πιθανώς οι περισσότεροι του νέου συνδυασμού να μετείχαν στη τότε μάζωξη.