Η συγκέντρωση του Μάκη Κυριζίδη έδειξε ότι οι Θεσσαλονικείς θέλουν νέο αίμα στο Δήμο

Η συγκέντρωση του Μάκη Κυριζίδη έδειξε ότι οι Θεσσαλονικείς θέλουν νέο αίμα στο Δήμο

Ήταν μια συγκέντρωση που οργανώθηκε μέσα σε δύο μέρες. Το κάλεσμα της πήγε μόλις την Τρίτη, από …στόμα σε στόμα. O Μάκης Κυριζίδης και το επιτελείο του δεν περίμεναν την τόσο μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Η προσέλευση του κόσμου μπορεί να χαροποίησε τον υποψήφιο δήμαρχο και το επιτελείο του, όμως δείχνει και κάτι ακόμα: Δείχνει ότι οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν και θέλουν νέο αίμα στο Δήμο, μετά από τόσα χρόνια παλινωδιών από τη διοίκηση Μπουτάρη και υπεξαιρέσεων από τη διοίκηση Παπαγεωργόπουλου, που ταλαιπωρούν τους Θεσσαλονικείς από το 1999.

Στη σύντομη ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Κυριζίδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο δήμος Θεσσαλονίκης  και ιδιαίτερα οι βασικές αυτοδιοικητικές αρμοδιότητες καταρρέουν και λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο. Της Θεσσαλονίκης δεν της πρέπει η σημερινή εικόνα. Δεν της πρέπουν οκνηρές διοικήσεις που μόνο στόχο έχουν να τρέφουν την αυταρέσκεια τους με πυροτεχνήματα και ανθελληνικές προκλήσεις. Ξεκινάμε έναν δύσκολο και όμορφο αγώνα για την Θεσσαλονίκη Θετικά».

Ο κ. Κυριζίδης ανακοίνωσε ότι τον Οκτώβριο θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Θετικά».