Η Ιβάνκα Τραμπ κλείνει την εταιρία μόδας με το όνομά της

Η Ιβάνκα Τραμπ κλείνει την εταιρία μόδας με το όνομά της

Η κόρη του Αμερικανού προέδρου, Ιβάνκα Τραμπ αποφάσισε να κλείσει την εταιρία μόδας που είχε και έφερε το όνομά της.

Ούτως ή άλλως είχε απομακρυνθεί από αυτήν πέρσι όταν μπήκε στον Λευκό Οίκο ως σύμβουλος του πατέρα της Ντόναλντ.

Αναφέρεται πως η Ιβάνκα εισχώρησε στον κόσμο της μόδας το 2007 αλλά η εκλογή του πατέρα της έκανε πολλούς να μποϊκοτάρουν τα προϊόντα της.

Κατόπιν λέγεται πως η προεδρική κόρη απογοητεύτηκε λόγω των δυσκολιών και των προβλημάτων που ανέκυπταν κάθε φορά που έπρεπε να φροντίσει ώστε  να μην υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων ανάμεσα στην εταιρία της και τον Λευκό Οίκο.

Εκπρόσωπος της εταιρίας ανέφερε στο BBC πως η απόφαση της Ιβάνκα δεν σχετίζεται με τις αποδόσεις της αλλά βασίζεται αποκλειστικά στη θέλησή της να αφοσιωθεί αποκλειστικά στον Λευκό Οίκο.

Έπειτα από 17 μήνες στην προεδρία του πατέρα της η Ιβάνκα ανέφερε ακόμη πως δεν ξέρει αν και πότε θα επιστρέψει στις επιχειρήσεις. Ωστόσο είπε πως «προς το παρόν μέλημά της θα είναι η δουλειά της στην Ουάσινγκτον” και πως “αυτή η απόφαση ήταν το μόνο δίκαιο αποτέλεσμα για την ομάδα και τους συνεργάτες της”. Ακόμη ανέφερε πως είναι ευγνώμων για την απίστευτη ομάδα της η οποία ενέπνευσε τόσες πολλές γυναίκες.

Αναφέρεται πως η Ιβάνκα ξεκίνησε το 2007 με κοσμήματα και έκτοτε ανέπτυξε άλλες 7 κατηγορίες από παπούτσια και τσάντες σε γυαλιά ηλίου και αρώματα.

Τέλος υπογραμμίζεται πως η επιχείρηση δεν μπορούσε να πουληθεί λόγω των πολλών περιορισμών που είχε ήδη θέσει σε εφαρμογή.