Η εκπληκτική απάντηση εργοδότη όταν υπάλληλος του λέει γιατί θα αργήσει να πάει στο γραφείο

Η εκπληκτική απάντηση εργοδότη όταν υπάλληλος του λέει γιατί θα αργήσει να πάει στο γραφείο

Η αργοπορία στη δουλειά συνήθως μας αφήνει ένα άσχημο συναίσθημα, ακόμα και όταν δεν πρόκειται για δικό μας φταίξιμο. Όταν ενημερώνουμε το αφεντικό ή τον αρμόδιο του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού ότι θα καθυστερήσουμε, οι απαντήσεις συχνά είναι «ευχαριστώ που με ενημέρωσες» ή «μην ανησυχείς» αλλά όταν η Jenn έστειλε γραπτό μήνυμα στο αφεντικό της, λέγοντάς του το λόγο που θα καθυστερούσε 11 λεπτά, έλαβε την καλύτερη απάντηση.

Σύμφωνα με το αφεντικό της, η Jenn δεν είχε αργήσει ποτέ να πάει στο γραφείο κατά τη διάρκεια των οκτώ χρόνων που εργάζεται, οπότε εκείνος τη ρώτησε αν της συνέβη τίποτα. «Ποτέ δεν έχει αργήσει στο γραφείο και επίσης είναι μια πολύ γλυκιά γυναίκα που όλοι οι άντρες του γραφείου αποκαλούν “μητέρα”», λέει το αφεντικό της.
Η Jenn του έγραψε ότι ο σκύλος της ήταν πολύ χαριτωμένος στη στάση που καθόταν το πρωί στον καναπέ και απλά ήθελε να τον φωτογραφίσει.
 Τι της απάντησε το αφεντικό στο μήνυμα;
IMGUR
IMGUR

«Κοίτα αυτό το γλυκό αγόρι! Με την ησυχία σου, θα βάλω κάποιον συνάδερφο να σε καλύψει για λίγο. Τι θα έλεγες να έκλεινα εισητήρια για εσένα και τον σκύλο σου να δείτε αγώνα baseball;».

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση των εικόνων του μηνύματος στην διαδικτυακή πλατφόρμα Imgur με ψευδώνυμο, χιλιάδες αναγνώστες τον ρώτησαν αν θα ήθελε να γίνει το αφεντικό τους.

huffingtonpost.gr