Ηρθαν στην Ελλάδα τα Burger King

Ηρθαν στην Ελλάδα τα Burger King

Μια πρώτη γεύση από τα διάσημα χάμπουργκερ  Burger King θα πάρουν οι επισκέπτες του αεροδρομίου της Ρόδου,  καθώς η αμερικανική αλυσίδα fast food άνοιξε  το πρώτο κατάστημα της επί ελληνικού εδάφους.

Τα εγκαίνια στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» έγιναν τη Δευτέρα και οι δυο όμιλοι εκτιμούν πως είναι δυνατή η περεταίρω επέκταση και σε άλλα ελληνικά αεροδρόμια σύντομα. Η Fraport Greece χαρακτηρίζει την κίνηση ως μέρος των στρατηγικών της προτεραιοτήτων για την εμπορική αναβάθμιση των 14 αεροδρομίων.

Η κίνηση έγινε μέσω της SSP Eastern Europe & Middle East και σε συμφωνία με την Fraport Greece και όχι απευθείας από την αμερικανική εταιρεία εστίασης.

Ταυτόχρονα, γίνεται προσπάθεια για την προσέλκυση κι άλλων διεθνούς φήμης brands.

Να σημειωθεί ότι η συνεργασία της Fraport Greece με την SSP ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τα Starbucks στο αεροδρόμιο της Ρόδου καθώς και το φημισμένο Uppercrust στα αεροδρόμια της Κέρκυρας και της Ζακύνθου.

Κατά την τελετή εγκαινίων ο Διευθύνων Σύμβουλος της SSP Eastern Europe & Middle East, Γιώργος Αντωνίου αποκάλυψε πως συζητά με την Fraport Greece, την πιθανότητα για περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητας των Βurger Κing και σε άλλα αεροδρόμια της Ελλάδος.»

Ο Γενικός Διευθυντής Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Fraport Greece Γιώργος Βήλος, σημειώνει πως «θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει να μετατρέψουμε σταδιακά τα 14 ελληνικά αεροδρόμια σε σύγχρονες υποδομές που θα ανταποκρίνονται επάξια στον ρόλο τους ως πρεσβευτές της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας αλλά και στις απαιτήσεις και προσδοκίες των σύγχρονων ταξιδιωτών-επισκεπτών μας».