“Ετεροφοβικοί” οι 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραψαν για την παραπομπή μου στην Επιτροπή Δεοντολογίας

“Ετεροφοβικοί” οι 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραψαν για την παραπομπή μου στην Επιτροπή Δεοντολογίας

“Δεν ξέρω το σκεπτικό της επιστολής, προκειμένου να προκαλέσει την απόφαση του προέδρου της Βουλής, να ενεργοποιήσει την επιτροπή δεοντολογίας για μένα.

Θα πρέπει να δω το παράπτωμα για το οποίο εγκαλούμαι. Και βέβαια αν προσκληθώ θα πάω” δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, FOCUS 103,6.

“Δεν ταύτισα ποτέ την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία. Προκύπτει και από τη γραπτή μου ομιλία και από όσα είπα στη Βουλή, όσοι με άκουσαν και δεν ήθελαν να κατασκευάσουν ψευδείς ειδήσεις για να πουλήσουν, θα κατάλαβαν ότι τέτοια σύγκριση δεν έκανα ποτέ.

Το σεβασμό στην επιλογή κάθε ανθρώπου σε ότι αφορά τον σεξουαλικό του προσανατολισμό στον επικαλέστηκα στην αρχή της ομιλίας μου στη βουλή, συνεπώς δεν μπορούν να μου καταλογίζουν, ότι εκείνο που σεβάστηκα το ταυτίζω με τον παιδόφιλο, ο οποίος ουσιαστικά είναι ένας εγκληματίας.
Κάποιοι συντηρούν μια στρεβλή κατάσταση και κακοποιούν την πραγματικότητα, γιατί δημοσιογραφικά θέλουν να πουλήσουν” τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κατσίκης, συμπληρώνοντας:

“Βιώνουμε τη δικτατορία του διαφορετικού. Δηλαδή, θα φοβόμαστε να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε γιατί θα μας τρολάρουν και θα μας υβρίσουν, θα μας χαρακτηρίσουν ρατσιστές και ομοφοβικούς για την άποψή μας. Είναι ντροπή δηλαδή να την εκφράζουμε, αν δεν συμπίπτει με τη δική τους;”

Κληθείς να σχολιάσει την κίνηση των 16 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που υπογράφουν την επιστολή για την παραπομπή του στην επιτροπή δεοντολογίας, ο κ. Κατσίκης δήλωσε:

“Οι υποστηρικτές και οι υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου αφαιρούν την ελευθερία του λόγου και προσπαθούν να με παραπέμψουν.Οι 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραψαν για την παραπομπή μου στην επιτροπή δεοντολογίας είναι ετεροφοβικοί. Μαθαίνω ότι με αποκαλούν ομοφοβικό κι αυτό για μένα αποτελεί ύβρη.

Έμαθα μάλιστα ότι η κ. Καβαδία σε συνέντευξή της με αποκάλεσε ρατσιστή, φασίστα και ακροδεξιό. Τους τα επιστρέφω όλα αυτά και τους αποκαλώ “ετεροφοβικούς”.Παρακαλώ πολύ δια δώστε τι σημαίνει ετεροφοβικός, γιατί μέχρι τώρα, οι εφευρέτες της έννοιας ομοφοβικός, την έχουν κάνει καραμέλα και την πιπιλάνε.

Δώστε και το μήνυμα, πώς κάποιοι υποτάσσουν τις ανάγκες των πολλών καλών, οικογενειαρχών χριστιανών στις αξιώσεις των λίγων, που αποτελούν την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, γκέι, τρανσέξουαλ και λεσβιών.”