Επεισόδιο στη διαμαρτυρία των νοσοκομειακών- Δίκυκλο έπεσε πάνω σε διαδηλωτή

Επεισόδιο στη διαμαρτυρία των νοσοκομειακών- Δίκυκλο έπεσε πάνω σε διαδηλωτή

Επεισόδιο με έναν διερχόμενο οδηγό δικύκλου σημειώθηκε κατά την πορεία των εργαζομένων στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ, Γ.Γεννηματά και Αγ.Δημήτριος  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ένας νεαρός οδηγός μηχανής προσπάθησε να διέλθει την οδό Βενιζέλου την ώρα που περνούσε η πορεία και οι διαδηλωτές τον εμπόδισαν.

Αυτός συνέχισε και έπεσε πάνω σε έναν διαδηλωτή. Αμέσως όλοι οι διαδηλωτές του επιτέθηκαν λεκτικά και αυτός προσπάθησε να χτυπήσει με γροθιά στο πρόσωπο τον διαδηλωτή, ο οποίος ήταν ο γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Θεσσαλονίκης, με τον οποίο συγκρούστηκε, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει.

«Τρόμαξα, επειδή πρόσφατα είχα κάνει εγχείρηση. Ο νεαρός ήταν αυθάδης. Προσπάθησε να περάσει μέσα από την πορεία και δεν ζήτησε καν συγγνώμη όταν του άρχισαν να του φωνάζουν οι διαδηλωτές. Δεν με χτύπησε απλά ήταν οξύθυμος», δήλωσε ο ίδιος.

Για λίγα λεπτά επικράτησε ένταση, ωστόσο παρενέβησαν αστυνομικοί και τα πνεύματα ηρέμησαν. Η πορεία συνέχισε έως το ΥΜΑΘ και ο οδηγός του δικύκλου αποχώρησε.