Επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ σε σύνδεσμο του ΑΡΗ – Πυρπόλησαν αυτοκίνητα

Επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ σε σύνδεσμο του ΑΡΗ – Πυρπόλησαν αυτοκίνητα

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε, σήμερα τα ξημερώματα, ανάμεσε σε οπαδούς στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 4 τα ξημερώματα, οπαδοί του ΠΑΟΚ κινήθηκαν αιφνιδιαστικά προς τον σύνδεσμο φίλων του Άρη «Super 3», πλησίον του «Κλ. Βικελίδης» και πυρπόλησαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ενώ προκάλεσαν φθορές σε ακόμη τρία οχήματα.

Ο σύνδεσμος των οπαδών του Άρη βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παπαδοπούλου και Λευκωσίας. Αυτόπτες μάρτυρας του περιστατικού  περιέγραψαν στην Αστυνομία ότι είδαν περίπου τριάντα νεαρά άτομα με κράνη και ρόπαλα να τρέχουν προς τον σύνδεσμο. Εκεί, άναψαν πυρσούς και φώναξαν συνθήματα κατά του Άρη και υπέρ του ΠΑΟΚ. Μετά την πυρπόληση των οχημάτων τράπηκαν σε φυγή.

Κατά την ώρα του συμβάντος στον σύνδεσμο του Άρη βρίσκονταν έξι νεαροί, όμως, δεν συνεπλάκησαν με τους δράστες της επίθεσης. Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο δύο πυροσβεστικά οχήματα και έσβησαν τα φλεγόμενα οχήματα.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους. Αστυνομικοί της ΥΑΒΑΧ συνέλεξαν από το σημείο πυρσούς και στυλιάρια που χρησιμοποιήθηκαν κατά την επίθεση.

φωτο αρχειου